Nyheder fra Facebook

8 Timer siden

IF62
Husk, det er i morgen kl. 19.00 IF62 afholder Generalforsamling. Vi mangler en ny sekretær og håber der en der har lyst til bruge et pr. timer 4-5 gange om året, opgaverne er følgende: Bestille forplejning, skrive referat og lidt andre opgaver der kommer i løbet af året. Hvis der er tvivl om man kan skrive referat, finder vi ud af en løsning. Håber meget der er en der har lyst og tid til at hjælpe. Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte formanden, se mere på vores hjemmeside www.if62.dkKom til IF62's Generalforsamling den 21/3 kl. 19.00 i Dalmose Idræts —& Kulturcenter. Hør om hvad der rører sig i IF62, og hvis du har nogle gode forslag, så kom endelig med dem😃Vi håber at se dig til generalforsamlingen😊 ... See MoreSee Less
Vis på Facebook
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar