Nyheder fra Facebook

1 month siden

HG/Næstved Dragons
Endnu en dejlig weekend med HG/Næstved Dragons, hvor det ikke kun handlede om floorball 🙂 Fredag havde vores U11 hold besøg af Dalmose IF62. Først spillede de Venskabskamp og bagefter gik alle i klubhuset og fik pizza. Tak for besøget - dejligt at se venskaber blive skabt på tværs af klubberne 🤩 Lørdag stod den på påskefrokost for seniorspillerne (billederne fra lørdag egner sig vist bedst til internt brug 😆😆) og søndag har vi taget plakater ned for Sydsjællands Reptilmesse. Søndag sluttes af med oprydning i hallen efter Reptilmesse, så vi kan få lidt kroner i klubkassen. Tak til alle festlige og frivilligt arbejdende klubkammerater for en god weekend! ... See MoreSee Less
Vis på Facebook
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar