Nyheder fra Facebook

2 Timer siden

Slagelse Kommune
Kæmpe stort tillykke til de mange dygtige idrætsudøvere! 🏆👏Hvert år fejrer vi de mange flotte idrætspræstationer i idræts-, fritids- og foreningslivet. 😃🥇Pga Corona kunne vi desværre ikke gøre, som vi plejer. 😞I stedet holdt vi en mini-udgave af Slagelse Guld, hvor vi bla. uddelte: 🏆Lederprisen til John Pedersen fra BGF - Boeslunde Gymnastikforening 🏆Ungdomsprisen til Isabella Schou fra IF62🏆Initiativprisen til Bjarne Venø Petersen, Bjarne Levin og Ole Mouritsen fra Skælskør Amatør Sejlklub🏆Slagelse Talent- og Eliteprisen til Josefine Skifter Andersen fra Slagelse Atletik DELTA🏆Årets Idrætspræstation til Emil Lindebjerg Kot fra Korsør Amatør Bokseklub - KABStort tillykke til alle prismodtagerne og til alle fra idræts-, fritids- og foreningslivet, som har vundet i 2020. 👏😃Vi håber, vi kan kan holde et brag af en fest til næste år 🥳 - indtil da kan I se et lille sammenklip fra årets Slagelse Guld her i videoen 🙂 ... See MoreSee Less
Vis på Facebook
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar