Gymnatstik udvalg

Årsberetning for 2021.

Vi startede året med årsmøde i udvalget d. 24.02.2021 kl. 19.00 jf de nye vedtægter. Informationsmødet foregik på Skype da vi var midt i en corona-nedlukning.

Da alle i udvalget genopstillede, og ingen meldte sig til opstilling, genvalgte vi hele udvalget

Herefter så gymnastikudvalget således ud: Formand: Fritze Flink, Kontaktperson til kasserer: Johny Bruun (udenfor udvalg), Medlemmer: Frank Jensen, Mette Henriksen, Helle Kristiansen, Merete Kristensen, Carina Plambech og Sofie Bülow.

Der var ingen indkomne emner, men vi fik en snak om gymnastikkens økonomi, som for første gang i mange år kommer ud med et minus på 12.000.

Vi måtte også se i øjnene at vores opvisning endnu engang skulle aflyses pga. nedlukning/COVID-19. Det var hårdt at tage den beslutning for andet år i træk, men sådan blev det.

Vi fortsatte vores Skype-møde med instruktørerne. Alle kunne inde mødet hente sodavand og kage i Dagli´brugsen i Dalmose.

Da COVID-19 situationen fra d. 22. marts tillod, at vi måtte samles udendørs startede blandt andet Spring II op på multibanen ved skolen, og fra uge 14 trænede Crossdance også udendørs.

d. 21. april måtte idræt for unge træne indendørs og d. 6. maj blev det muligt for de voksne – fortsat med afspritning, god afstand og mundbind. I hele perioden trænede Yogaholdene virtuelt.

Et par dage efter at vores opvisning skulle ha´ fundet sted d. 27/3 2021 kunne alle instruktører, hjælpeinstruktører og udvalgsmedlemmer endnu engang gå i Dagli´brugsen i Dalmose og afhente hhv. en kurv og en flaske vin som tak for sæsonen. Cecilia Frederiksen, Meline Nielsen og Laurits De Cordier kunne desuden afhente biografbilletter, da de stoppede som hjælpeinstruktører på hhv. Spring I og Puslinge. Stor tak til de tre for deres arrangement i gymnastikken.

Vores årlige gymnastikafslutningsfest måtte også udsættes fra april til 3. september og igen til 8. oktober. Her kunne vi heldigvis samles og takke af for sæsonen 2020-2021 og ønske hinanden en god sæson 2021 -2022

Alle vores instruktører og hjælpeinstruktører skal have mange roser for den kæmpe indsats, de yder hver uge.

Sommersæsonen kunne starte som planlagt med både Spring II, Crossdance, STRONG og Yoga.

21 maj 2021 kom meldingen om, at vi måtte træne indendørs for alle aldersgrupper med et forsamlingsloft på 50 personer og med reglen om, at vi skulle tjekke corona-pas for alle over 18 år samt overholde de sædvanlige afstands, afspritnings- og mundbindkrav.

Først i juni måned kunne vores nye Jumping Fitness ® instruktør Sisse og vores nye børneyoga instruktør Anita endelig færdiggøre deres uddannelser, og være klar til sæsonstart i uge 35.

Slagelse Guld – ungdomsprisen 2020

Tirsdag d. 22. juni 2021 blev der afholdt Slagelse Guld, og vi kunne med jubel ønske Isabella Schou tillykke med ungdomsprisen.

Vi skrev følgende på vores hjemmeside:

Vi er så stolte i dag ?Isabella Schou har vundet ungdomsprisen ved Slagelse Guld. Vi har indstillet Isabella blandt andet fordi …. Hun er fuld af gå på mod, og en rigtig teamplayer. Isabella er bestemt ikke bange for at tage fat, og er yderst flittig og pligtopfyldende. Hun går forrest som et godt eksempel, og er en sand fornøjelse at have med på holdet. Hun er vellidt blandt alle, og bidrager til at holdet løfter i flok.

Kæmpe tillykke til Isabella Schou

Sæsonen 2021/2022

Sæsonen gik i gang i uge 35, sidst i august måned. Vi startede op med 14 hold. Vi havde 2 ny hold: Jumping Fitness ® og Familie Yoga. Begge hold havde gratis træning udvalgte dage i august, så alle kunne afprøve holdene, inden de skulle tilmelde sig ved sæsonstart.

Vi lagde en lille velkomstvideo på vores facebookside hvor Sofie (træner på Crossdance ™) byder velkommen til sæsonen og Jeppe og Martin står på hænder – videoen var en succes, og blev delt og set i alt 216 gange.

Vi startede også sæsonen ud med at deltage i ”Hele Danmarks Gymnastikdag” d. 5. september. Deltagende kunne afprøve Familie yoga, Spring, Crossdance ™, Yoga for voksne og Jumping Fitness ®. Alle deltagere havde nogle gode timer i hallen, og vi håber på større fremmøde næste gang.

Kort efter sæsonstart i september 2021 efterspurgte vi medlemmer der ville hjælpe med forskellige opgaver i løbet af året. Det gjorde vi på en seddel som alle gymnaster fik udleveret i begyndelsen af sæsonen. Vi er glade for de positive tilbagemeldinger vi har fået. Stor tak til de medlemmer der har valgt at bruge et par timer i gymnastikkens tjeneste! Det er aldrig for sent at melde sig til, så sig endelig frem til din instruktør hvis du har lyst til at hjælpe.

Økonomi

Medlemstilskud for 2020 fra Slagelse Kommune blev på 43.425 kr.

Gymnastikkens økonomi balancerer fint i 2021 med et lille overskud. Vi har brugt en del penge på sprit og rengøringsartikler i forbindelse med COVID-19 og en del af vores instruktører og hjælpeinstruktører har også været på kursus.

Stor tak til hovedkasserer Lone Rasmussen for hjælp og støtte gennem året samt for udfærdigelse af regnskaber m.m.

Medlemstal og tilskud fra Slagelse kommune gennem årene

 • 219 medlemmer i 2012
 • 338 medlemmer i 2013
 • 279 medlemmer i 2014
 • 244 medlemmer i 2016. Tilskud 35.375 kr.
 • 314 medlemmer i 2017. Tilskud 77.700 kr.
 • 244 medlemmer i 2018. Tilskud 55.125,00 kr.
 • 300 medlemmer i 2019. Tilskud 23.245,00 kr.
 • 271 medlemmer i 2020. Tilskud 44.310 kr.
 • Vi forventer 225 medlemmer i 2021

Vi er meget glade for at vores medlemmer har holdt fast i gymnastikken, og fortsat træner i IF62!

Det kræver også, at vi har engagerede og dygtige instruktører – og det har vi!

I næste sæson, som starter i august 2022 mangler vi trænere til vores forældre/barn- og puslingehold. Vi glæder os til at byde mindst 2 nye instruktører velkommen. Vi ved endnu ikke hvem du er, så skulle du have lyst til at træne et hold i næste sæson er du meget velkommen.

Kalendersalg og juleafslutning

Julekalendere skulle vi også sælge i 2021 Vi valgte at dele kalendere ud på holdene således at hver gymnast kunne sælge 4 kalendere. Det gik fint for de fleste med et så overskueligt antal, og gymnasterne fik solgt mange kalendere. Vi havde også kalendere med i Dalmose Dagli´ Brugs. Vi har i alt solgt næsten 700 kalendere. Vi kender ikke overskuddet endnu, men vil alligevel sige Tak til alle der hjalp med at sælge og til dem der købte.

Juleafslutning på holdene blev der desværre delvist aflyst pga. ”en tidlig juleferie for børnene” = corona-nedlukning d 15. december for skolerne. Vi måtte heldigvis gerne fortsætte træningen og nogle hold nåede det lige, enten med kaffe og kage eller æbleskiver og gløgg i hallens cafeteria.

Vi holdt forlænget juleferie, og kunne starte træningen igen d. 5. januar, kun 2 dage senere end beregnet.

Aktiviteter i 2021 vi deltog i

 • Fællesskabsbussen d. 15. september
 • Arrangement med DGI – ”Hvordan får vi flere medlemmer og frivillige? ” d 15. september
 • Fodsporets fødselsdag d. 2. oktober

Aktiviteter i 2021 vi desværre måtte aflyse

 • Gymnastikopvisning 27. marts
 • Dalmose danser for Røde Kors Julehjælpen
 • November Bazar

Vi glæder os til vi igen kan ses og være sammen!

Floorball som en del af gymnastikken

På floorball informationsmødet i 2021 kunne der desværre ikke findes en ny formand, derfor gik den afgående formand for floorball, formanden og kassereren for IF62 og formanden for IF62 gymnastik i tænkeboks. Vi fik udarbejdet en samarbejdsaftale der oplistede hvilke opgaver der i fremtiden skulle varetages af formanden for gymnastikken og hvilke opgaver der skulle varetages af de 2 repræsentanter for floorball, og at de 2 repræsentanter i fremtiden skulle være en del af gymnastikudvalget. Ligeledes blev det aftale Floorball og gymnastik har afskilt/særskilt økonomi. Hvis der på et tidspunkt skulle dukke en ”selvstændig” formand op til Floorball, vil vi let og hurtigt kunne skille floorball ud fra gymnastikudvalget igen. Udgifter til floorball, er også en del anderledes end i gymnastikken, og derfor anses det for bedst, at det køre økonomien separat

Aftalen indeholder også aftale om informationsmødet, der afholdes sammen med gymnastikken, hvor floorball har et punkt med årsberetning og økonomi for sig selv. Repræsentanterne beretter selvstændigt om året der er gået i floorball. Derfor vil I lige om lidt høre en beretning fra Lisette om året der er gået i floorball.

Lidt om 2022

På vores virtuelle udvalgs- og instruktørmøde d. 12. januar besluttede vi, at vi vil give et brag af en gymnastikopvisning d. 2. april kl. 14 – efter 2 år med aflyste opvisninger glæder vi og vildt til at vise hvad vi kan og vi glæder os til at se dig i hallen den dag!!

HUSK: I næste sæson, som starter i august 2022 mangler vi trænere til vores forældre/barn- og puslingehold. Vi glæder os til at byde mindst 2 nye instruktører velkommen. Vi ved endnu ikke hvem du er, så skulle du have lyst til at træne et hold i næste sæson er du meget velkommen.

IF62

Gymnastikken arbejder for, at hele IF62 fortsat er en attraktiv forening – den forening du vælger når du skal dyrke idræt. Ligegyldigt om du er barn, voksen eller senior eller om du er til holdsport eller individuel udøver.

Vi glæder os meget over alle de tanker og ideer vi modtager både fra medlemmer og instruktører, og ser frem til at udvikle IF62 til fremtidens ønsker og krav.

Det var året der gik for gymnastikken – der skal lyde en stor tak til instruktører, hjælpeinstruktører, gymnaster, dansere, forældre og frivillige for jeres indsats ……. Uden jer gik det ikke. Tak!

Fritze Flink, Formand for gymnastik og floorball i IF62