Walk & Run

Se mere om os på Facebook

Løb på Sporet d. 11 maj 2024

Igen i år holder vi ”Løb på Sporet” Det er lørdag d. 11 maj, og der er specialmedalje til alle der gennemfører deres distance. Da det er den gamle Slagelse – Næstved bane dele af ruten løbes på, er medaljen en kopi af det lokomotiv der har kørt mest på strækningen.

Rute og distancer.

Vi løber/går en 7 km´s rute rundt i omegnen, Start og mål er ved den gl. spejderhytte på Spejdervænget 1. Der er mulighed for 7, 14 og 21,1 km gang. For løbere samme distancer, plus Marathon. Marathon gennemføres ved mindst fem forhåndstilmeldte. Ruten er afmærket med skiltning, og målet passeres for hver omgang. Der er væskedepoter undervejs. Marathon og Halvmarathon Walk start er kl. 8,00. Alle andre starter kl. 9,00.

Pris.
Prisen for deltagelse er 100 kr. dog 140 kr. for Halv og Hel Marathon. Tilmelding foregår på if62.dk under fanen ”Walk and Run” Der kan eftertilmeldes på dagen, betaling på MobilePay eller kontant. Medalje til alle der gennemfører.
Løbsinfo.
Løbet er et Cannonball løb, og overholder gældende regler for klub100 halv & hel Marathon. Du er selv ansvarlig for tidtagning, der er et stopur i mål området hvis andet svigter. Ved aflysning af løbet, tilbagebetales deltagergebyret, ellers ikke. Husk at overholde færdselsreglerne, og vis hensyn til naturen/skraldespande ved depoter. Start og resultatlister vil du kunne finde på if62.dk under fanen ”Walk and Run” Løbet foregår på eget ansvar.
Depoter mm.
Der er stort depot med drikkevarer mm. fra div. sponsorer i start-mål området.

Der er parkeringsmuligheder ved Dalmose hallen (Stationsvej 53), og på Vemmeløsevej lige overfor startområdet.

Der er mulighed for omklædning, og badefaciliteter i Dalmose hallen. Bagage opbevaring i startområdet på eget ansvar. 

Fællesskabet Dalmose – Ladywalk – se mere her