Badminton


Skal du spille badminton – så skal du spille i IF62
I IF62 er vi motionister – og vi spiller som motionister

Det er en mørk tid her i november og december – både på grund af årstiden, men også på grund af at vi skal holde afstand til hinanden. Vi mennesker er flokdyr, så det er ikke noget, som passer os særligt godt. Men vi skal huske at se de muligheder, der er for socialt samvær – og her er badmintonsporten et af de steder, hvor du kan mødes med andre mennesker, dog i mindre grupper, men dog mødes og dyrke sport og socialt samvær.

Vi har i badmintonafdelingen i IF62 taget alle de forholdsregler som anbefales – i forhold til smittefaren med covid19, og det betyder, at vi stort set spiller badminton, som vi gjorde før, vi blev ramt af Covid19.
På en badmintonbane afvikles en individuel aktivitet, og her må vi maksimalt være 10 personer, vel at mærke – hvis vi minimum har 4 m2 til hver deltager – sådan tolkes reglerne. Vi har 6 baner med hver sin individuelle aktivitet, og vi er maksimalt 4 deltager pr. bane og der er over 82 m2 pr. bane, så vi overholder alle krav. Der er håndsprit ud for alle banerne, samt engangshåndklæder og egen affaldsspand hvor de brugte bolde og håndklæder henkastes, så den del er også efter anbefalingerne.
Så har du brug for motion og socialt samvær, så er badminton oplagt – her er der hele. Har du ikke en medspiller, så kontakt en af nedenstående, så kan vi muligvis hjælpe dig – du skal ikke holde dig tilbage.

Tilmeldingen foregår via klubbens hjemmeside.

Vi har følgende ledige baner/tider.

Ungdom
Dalmose Hallen: mandag
Kl. 16.45 – 18.00 – Ledige pladser

Motionsspiller  
Dalmose Hallen: mandag
Kl. 18.00 – 19.00 – Alle baner optaget
Kl. 19.00 – 20.00 – Ledige baner

Flakkebjerg Skole:                Tirsdag           Onsdag          Torsdag
Kl. 18.00 – 19.00                   Optaget          Ledig              Optaget         
Kl. 19.00 – 20.00                   Ledig              Optaget          Optaget
Kl. 20.00 – 21.00                   Ledig              Ledig              Optaget

Kontingent:
Ungdom
Kr. 350,-
Motionsspiller
Kr. 550,-

Information:
Formand: 
Mogens Lykkebo – Telefon 28879116
Kasserer: 
Søren Klarskov Pedersen – Telefon: 24831007