2 nye æresmedlemmer

Ved IF62’s 60 års fødselsdag blev Mette Henriksen og Søren Bendtsen udnævnt til æresmedlem.

Mette har været medlem og aktiv i IF62 siden hun var barn. Mette har de sidste 20 år været aktiv i Gymnastikken som udvalgsmedlem. Mette har involveret sig i udviklingen af IF62, og var b.la. med til at realisere vores vedtægtsændringer og nye logo for et par år siden.

Søren har været medlem af IF62 siden 1964 – både som aktiv sportsmand i flere idrætsgrene men også rigtig mange år som frivillig i diverse udvalg. De sidste mange år har Søren sidder i badminton udvalget og gjort et kæmpe arbejde.

Udnævnelsen af Mette og Søren er særdeles velfortjent.

Mette Henriksen og Jeanne Davidoff ved udnævnelsen.
Søren Bendtsen
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.