Nyt fra Gymnastikken – April og maj 2021

Endelig kan vi komme lidt i gang igen med inden- og udendørs træning 🙂

  • Spring II har siden midt i marts trænet udendørs, og fortsætter her i april og maj med at mødes hver mandag kl. 18 ude eller inde alt efter vejr og restriktioner. Kontakt Jeppe eller Martin for yderligere oplysninger.
  • Crossdance (TM) starter udendørs træning torsdag kl. 17-18 i uge 14. Læs mere her …

UDENDØRS CROSSDANCE I IF62 💃🏼

Grundet covid-19 og restriktionerne heraf har Sofie valgt at tilbyde udendørs Crossdance på parkeringspladsen ved Dalmosehallen, Stationsvej 53 i Dalmose.

Crossdance er for dig, der elsker at bevæge dig til god musik og som savner noget fællesskab mens du motionerer. På holdet er der plads til alle, hvad end du er kvinde eller mand – ung eller gammel. Det eneste “benspænd” er, at du skal være fyldt 16 år 😊 🎈

Vi starter op i uge 14 og danser om torsdagen fra kl. 17-18 🎈

Tilmelding: Opret dig på nedenstående link, så Sofie har dine oplysninger i tilfælde af evt. aflysning. Der er ingen betaling ved oprettelsen.

Du betaler 30 kr. pr. gang via MobilePay. Hvis du er mere nysgerrig på, hvad Crossdance er for noget, så tøv ikke med at sende Sofie en besked 🙏🏻 Eller… Meld dig ind i vores FB-gruppe “IF62 – Crossdance”

Link til tilmelding (læs venligst regler og rammer, når du tilmelder dig) – vælg “Crossdance udendørs”https://if62.dk/gymnastik-tilmelding/

Generelt må vi være op til 50 personer udendørs inkl. instruktør, og der er ikke krav om corona-test eller negativ test ved udendørs træning.

21. april bliver det muligt at træne indendørs for børn og unge under 18 år. Vi afventer retningslinjer ift. dette.

6. maj bliver det muligt at træne indendørs for voksne over 18 år. Vi afventer retningslinjer ift. dette. Sandsynligvis bliver det b.la. krav om negativ corona-test.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.