Årets IF62`er 2019

Årets IF62´er 2019
Den der valgt til Årets IF62´er er en person, der med stort arrangement har fået stablet et hold på benene.
Det har ikke været uden lidt udfordringer at starte et nyt hold op, men alligevel har motivationen været der hele tiden.
Der skal drivkraft til og lægges en masse arbejde i at få startet noget nyt op, og det har Jørgen Moll Jacobsen og han er valgt som Årets IF62´er for at starte Walk & Run op.
Jørgen ønskede at få starte en ny løbeklub op, hvor fokus var på løb og gang, og ikke ligge under en anden sport.
Det har som sagt ikke været uden udfordringer, først at frigøre sig fra en anden foreningen og komme ind under IF62, hvor der også er regler og normer, og som lille ny forening er der mange ting man skal lære at kende, og der har været noget at lære fra begge sider om hvordan man gør.
Det er nu blevet forening med godt 25 medlemmer, og når der starter ny-løbere op, er Jørgen en fantastisk mand, der sørger for at sætte ambitions niveauet så det passer med dem der starter op, og alle føler sig velkomne.
Hver måned bliver der arrangeret Ud af huset ture, og der bliver købt ind til fælles morgenbord, uanset hvor turen går hen.
Der bliver afholdt sociale arrangementer og hvert efterår bliver der afholdt klubdag, hvor man konkurrere mod sig selv. Der bliver delt præmie ud til den kommer tættest på sit mål, og delt pokal ud til årets fighter.
IF62 Walk & Run er en meget social gå- og løbe klub, med plads til alle.

Tak til Jørgen for dit store arbejde for Walk & Run

Årets IF62`er 2019
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.